Volg ons op Twitter:

Bezoekersinformatie

Openingstijden en tarieven:

Landgoedwinkel


Mei t/m oktober: woensdag t/m zondag 10.00 - 17.00 uur
November t/m april: woensdag, vrijdag en zaterdag 11.00 - 16.00 uur

Tuinen


26 april t/m 31 oktober: woensdag t/m zondag 10.00 - 17.00 uur (kassa sluit om 16.00 uur)

Entree: € 5,- p.p. Groepen vanaf 10 personen € 4,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar en begeleiders van rolstoelen gratis toegang. Gratis audiotour.

Jaarkaarten zijn € 17,50 per persoon excl. € 2,00 borg.
Leden van de vereniging Vrienden van Twickel hebben op vertoon van hun persoonlijke lidmaatschapskaart gratis toegang.

Honden zijn helaas niet toegestaan.

Zaterdag 17 mei en zaterdag 7 juni zijn de tuinen gesloten i.v.m. evenement.

Moestuin


Mei t/m november: woensdag en vrijdag 13.30 - 16.00 uur
Toegang gratis.

Vervroegde openstelling Huispark kasteel Twickel door warme lenteweer

 

Twickel heeft besloten om park en tuinen van kasteel Twickel eerder open te stellen voor het publiek, namelijk op woensdag 9 april. Dat is bijna een maand vroeger dan gepland (de 26e april). Reden is dat de tuinen er op dit moment al prachtig bij liggen. Door het vroege, warme lenteweer loopt de natuur een maand voor en dat is te zien in het huispark. Tuinbaas Hans Hondebrink: ‘Heel ongewoon, de magnolia staat gelijk in bloei met de sleedoorn. Alles loopt tegelijk uit.’

Park en tuinen kunnen op woensdag, vrijdag en zaterdag, van 10.00-17.00 uur worden bezocht. Vanaf 26 april (reguliere zomeropenstelling) is het huispark op woensdag tot en met zondag te bezichtigen van 10.00-17.00 uur.

De Stichting Twickel laat iedereen meegenieten van natuur en cultuur. Vrijwel het hele landgoed Twickel is op wegen en paden opengesteld voor wandelaars. Fietsers en ruiters zijn welkom op de aangegeven paden. Ook het bosgebied behorende bij het landgoed Hof te Dieren is grotendeels opengesteld. Hetzelfde geldt voor de landgoederen Nettelhorst bij Lochem en Lage gelegen ten noorden van Ootmarsum.